Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Arkorrektion

PRX-T33 peeling

PRX-T33 peeling er en medicinsk og nålefri behandling, som egner sig til alle hudtyper, alle aldre og som kan foretages året rundt. Peelingen opstrammer huden, forbedrer strukturen og reducerer rynker og fine linjer. Den er desuden effektiv til behandling af ar, strækmærker, pigmentpletter, solskader samt karsprængninger. 

 

I Danmark er det et lovkrav, at PRX-T33 peelinger skal udføres af en hudlæge. På Lift Clinic udføres behandlingen således af vores erfarne hudlæge Ann-Kathrine Rossau. Læs mere om behandlingen her på siden.

PRX-T33 peeling

Fra 1.200,-

Under behandlingen

Mild eller ingen ubehag

Downtid

Ingen

Behandlingstid

30-45 min.

Fuld effekt

Straks efter behandlingen

Behandlingen

En PRX-T33 peeling består af en kombination af TCA, hydrogenperoxid og Kojic-syre. De aktive ingredienser bearbejder huden på celleniveau, hvilket stimulerer hudens egne vækstfaktorer samt dannelsen af nye hudceller. Behandlingen er mildere end en traditionel TCA-peeling, den kan udføres året rundt, har ingen downtid, forårsager minimal afskalning, og så er den desuden næsten smertefri. 

 

En PRX-T33 peeling foregår ved, at peelingen påføres huden gennem en speciel massageteknik. For et optimalt resultat bør man efter behandlingen anvende den tilhørende hudplejeserie, som du kan købe her på Lift Clinic. Du vil få grundig vejledning om dette efter din behandling.

Ansigtsløft

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Pernille anbefaling

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞

Godt at vide

Behandlingen har ingen downtid/helingtid, så du kan fortsætte din normale hverdag efter behandlingen.

Antallet af behandlingen afhænger af, hvilket område der skal behandles. Hos Lift Clinic anbefaler vi 3-5 behandlinger med en uges interval for at opnå det mest mulige resultat.
Resultatet holder typisk op til 6 måneder. Det anbefales, at man derefter får opfølgende behandlinger hver 2. måned for at vedligeholde resultatet.

Vi fleste vil opleve milde eller ingen smerter forbundet med peelingen. Man kan opleve en brændende eller svag stikkende fornemmelse, som aftager hurtigt igen.

En klassisk TCA-peeling kan ikke foretages på personer med solbrun hud, og man skal derfor være forsigtig med eksponering for sollys efter behandlingen. En PRX-T33 peeling kan derimod foretages året rundt, da den ikke er lysfølsom. Den er derudover velegnet til alle hudtyper.

Bivirkninger:

  • Rødme
  • En forbigående brændende fornemmelse
  • Mild afskalning af huden – Denne afskalning vil
    nødvendigvis ikke være synlig.
  • Aktiv eksem eller infektion i det område, der ønskes behandlet
  • Gravide og ammende