Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Kirurgisk læbeløft

Medium dyb
peeling

En medium dyb peeling giver en eksfoliering – fjerner overhuden som ved den overfladiske peeling, men vil samtidig gå ind og påvirke den øverste del af læderhuden.

 

Det betyder, at den udover at kunne fjerne pigmentproblemer i overhuden såsom fregner, leverpletter og pigmentskjolder samt overfladiske, mørke ar kan bevirke en tydelig reduktion i fine linjer og rynker. Behandlingen vil tilmed give din hud et yngre, friskere og mere velfugtet udseende.

Medium dyb peeling

Fra 1.500,-

Behandlinger

TCA peeling

Under behandlingen

Let til moderat svien og brænden

Behandlingstid

15-30 min

Fuld effekt

Uger til måneder

Behandlingen

Behandlingen starter med en afrensning af huden enten med vand og sæbe, alkohol eller acetone afhængig af, hvilken peeling du skal behandles med. Herefter vil din behandler med en pensel eller gaze påføre den kemiske peeling på huden. Din behandler vurderer, hvor mange lag der skal påføres.

 

Glycolsyre peeling skal som den eneste neutraliseres, og det gøres med neutraliserende væske, der sprayes på huden. De øvrige peelinger er selvneutraliserende og skal blive på huden i op til 8 timer, før du skal vaske huden med lunkent vand. Efter endt behandling vil du få en fugtgivende creme på huden.

Ansigtsløft
Lift Clinic Aarhus

TCA peeling

TCA peelinger kan være overfladiske eller mediumdybe alt efter, hvilken styrke der anvendes. En TCA peeling kan give alt fra en reduktion af fine rynker, linjer og pigmentforandringer til en tydelig hudforyngelse med en glattere, friskere og stærkere hud med en bedre hudstruktur. Mediumdybe TCA peels menes endvidere at kunne reducere risikoen for udvikling af hudkræft.

 

En TCA peeling er en yderst potent og virksom kemisk peeling og vil uanset styrke give en vis downtime. Jo stærkere koncentration der anvendes, jo længere vil downtime være.  En medium dyb TCA peeling kan gentages efter 6 måneder, men resultatet af blot en behandling vil som oftest holde 1-2 år.

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞

Pernille anbefaling

Godt at vide

Hyppige:

 • Rødme
 • En forbigående brændende fornemmelse
 • Lysfølsomhed
 • Afskalning af huden – ved helt overfladiske peelinger vil denne afskalning ikke
  nødvendigvis være synlig


Sjældne:

 • Ardannelse
 • Persisterende rødme
 • Infektion
 • Pigmentforandringer
 • Kløe
 • Udbrud af bumselignende udslæt

Behandlingen starter altid med en afrensning af huden enten med vand og sæbe, alkohol eller acetone afhængig af, hvilken peel du skal behandles med. Herefter vil din behandler med en pensel eller gaze påføre den kemiske peel på huden. Din behandler vurderer, hvor mange lag der skal påføres.

Glycolsyre peelinger skal som de eneste neutraliseres, og dette gøres med en neutraliserende væske, der sprayes på huden. De øvrige peelinger er selvneutraliserende og skal blive på huden i op til 8 timer, før du skal vaske huden med lunkent vand. Efter endt behandling vil du få en fugtgivende creme på huden. Nogle peelinger vil du ikke kunne mærke, mens andre vil give let til moderat brændende, prikkende, sviende fornemmelse i huden.

Jo bedre du har forberedt huden på behandlingen med hudpleje med aktive ingredienser, jo bedre et resultat kan du forvente. Du bør starte med et præ-peel hudplejeprogram 2-4 uger før din første behandling.

En mediumdyb TCA peel vil i starten medføre en stramhed af huden. Eventuelle pigmentforandringer vil syne mørkere og måske grå/brune. Der vil kunne være rødme og hævelse i det behandlede område, men graden er meget varierende fra person til person. Hævelser kan varer flere dage men vil oftest være værst på 2. dagen – For at mindske hævelser er det en god ide at du sover med hovedet højt de første dage.

På 3 dagen vil huden begynde at skalle af og den kan også væske en smule. Der vil ofte dannes brune sårskorper som en del af helingsprocessen. Fuld opheling ses typisk på 7.-10. dagen og huden vil fremstå pink.
Efter en klassisk TCA peel vil din hud være mere lysfølsom end vanligt og det er derfor yderst vigtigt at anvende solcreme ved ophold udendørs.

Ophold i direkte sollys frarådes indtil huden er helet helt op. Kan dette ikke undgås, skal der anvendes solcreme med fysisk filter (SPF50 for både UVA og UVB). Brug af solcreme er en generel anbefaling, men som minimum skal der anvendes solcreme 2-3 måneder efter en behandling. Tal med vores hudlægen om, hvad du selv kan gøre før og efter behandlingen.

Endvidere er det efter en peeling vigtigt at pleje huden godt og undgå aktive ingredienser, indtil huden er helet (2-7 dage) Makeup kan anvendes, når huden ikke længere skaller.

 • Aktiv eksem eller infektion i det område, der ønskes behandlet
 • Gravide og ammende
 • Hvis man tager isotretinoin
 • Hvis man er behandlet indenfor de seneste 3-6 måneder.
 • Hudkræft
 • Solbrun hud
 • Lysfølsomhed eller hudlidelser/medicin der øger følsomhed for lys
 • Tidligere allergiske reaktioner på kemiske peelinger