Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Kirurgisk læbeløft

Akne behandling

Akne er en almindelig hudlidelse, der rammer de fleste unge mennesker. Akne skyldes en betændelsestilstand i talgkirtlerne primært i ansigt, på bryst og ryg. Det viser sig ved bumser, hudorme og røde knopper, og i svære tilfælde kan der ses byldelignende forandringer. I nogle tilfælde kan tilstanden være så udtalt, at en akne behandling er nødvendig for at undgå ardannelse. Akne går for manges vedkommende i sig selv i løbet af 20‘erne, men for nogle består akne i en stor del af deres voksne liv. Det kan være kosmetisk skæmmende, men også socialt hæmmende. En behandling kan derfor være med til at forbedre livskvaliteten og forebygge ardannelse.

 

Hos Lift Clinic tilbyder vi behandling af akne og akne ar hos vores hudlæge Ann-Kathrine Rossau. Læs mere om akne behandling her på siden.

Akne behandling

Fra 5.500,- eller 499,-/måned

Behandling

Medicinsk behandling af akne / Behandling af akne / Behandling af akne ar 

Downtid

Afhænger af behandlingen

Fuld effekt

Dette varierer

Medicinsk akne behandling

Er du generet af akne, så kan en medicinsk akne behandling være en mulighed.

 

Til forundersøgelsen vil vores erfarne hudlæge Ann-Kathrine Rossau undersøge din hud, foretage en lægefaglig vurdering og lægge en behandlingsplan tilpasset dig. Til forundersøgelsen vil du blive grundigt informeret om forløbet.

Ann-Katrine Rossau

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Arkorrektion

Behandling af akne
med Glycol peel

Glycol peels eksfolierer hudens overflade og affedter huden. Herved reduceres hudorme og døde hudceller, og huden får samtidig en friskere og sundere glød. Glycol er en frugtsyre, og alt efter styrken på syren, vil den give en overfladisk til medium dyb eksfoliering. Der kan være let ubehag i form af prikken, stikken og en kløende fornemmelse i forbindelse med behandlingen, men det aftager hurtigt igen.

 

Der er sjældent downtid, men der kan ses en let opblussen i akne lige efter en peel. Det vil typisk falde til ro i løbet af 1-2 uger. Endvidere kan huden synes lidt rød samme dag og evt. dagen efter. Det anbefales, at du får 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum.

Behandling af akne
med IPL laser

Vi anvender Nordlys IPL til behandling af akne og røde akne ar. Behandlingen resulterer i en reduktion af rødme samt en reduktion af akne-bakterien i huden og derved en dæmpning af betændelsestilstanden.

 

Derudover vil en IPL laserbehandling også medføre stimulation af hudens kollagen og give en let hudforyngende effekt. For at øge effekten kan du blive bedt om at anvende en medicinsk creme op til og mellem behandlingerne. Effekten af en laserbehandling vil typisk kunne ses i løbet af et par uger. Det anbefales, at du får 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum

Ansigtsløft
Lift Clinic plastikkirurgi

Behandling af akne ar

Har du tidligere lidt af svær akne, som har efterladt ar i dit ansigt eller på dit bryst, så vil der i de fleste tilfælde være mulighed for at reducere synligheden af arrene.

 

Selve behandlingen afhænger af din huds kvalitet samt hvilken type af akne ar, der er tale om. Til forundersøgelsen vil du blive tilset af vores hudlæge Ann-Kathrine Rossau, som vil lægge en behandlingsplan tilpasset dine akne ar.

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞

Pernille anbefaling

Godt at vide

Mulige komplikationerne ved medicinsk akne behandling med isotretinoin.

  • Det er almindeligt at opleve tør hud i behandlingsperioden. 
  • Håret kan føles mindre fedtet end normalt. 
  • Slimhinder i øjne og næse kan tørre ud. Dette kan besværliggøre brugen af kontaktlinser og øge risikoen for næseblod. For at undgå at den tørre hud giver eksem, så anbefales det, at man anvender en fed creme på huden. Derudover kan det være en god idé at bruge læbepomade på læber og i næsebor. 
  • Undgå at opholde dig i længere perioder i direkte sol, da man lettere kan blive solskoldet. Husk at bruge en solcreme med høj faktor. 
  • Muskel- og ledømhed kan forekomme specielt under sportsudøvelse.
  • Depression er en mulig, men sjælden bivirkning. Ved store humørsvingninger bør du opsøge læge. 

Du kan læse mere i DDS’ (Dansk Dermatologisk Delskab) vejledning om Isotretinoin: Vejledning.

Før behandlingen vil du få en konsultation hos hudlægen, hvor der taget et foto til dokumentation og behandlingen planlægges. Der er en række forholdsregler, som du kan læse nedenfor. 

  • Det er ikke tilladt at være bloddonor i behandlingsperioden samt den første måned efter behandlingsophør.
  • Før behandlingen skal du have foretaget en blodprøve samt en graviditetsundersøgelse, hvis du er kvinde. Der vil blive foretaget en graviditetsprøve hver måned.
  • Isotretinoin er fosterbeskadigende. Ved behandling af kvinder er det derfor et krav at anvende sikker prævention i behandlingsperioden samt 1 måned efter behandlingen. Skulle graviditet alligevel indtræffe i denne periode, er abort en nødvendighed.
  • Amning frarådes i behandlingsperioden.

Behandlingsforløbet strækket sig over 4-6 måneder. 

Først kommer du til en forundersøgelse, hvor vores hudlæge undersøger din hud og foretager en lægefaglig vurdering af, hvorvidt du bør påbegynde en medicinsk behandling med isotretinoin. 

Hvis det vurderes som den rigtige akne behandling til dig, så skal du have foretaget en blodprøve samt en graviditetsundersøgelse, hvis du er kvinde. Dette kan foretages på sygehuse, i sundhedshuse eller hos egen læge. Vi bestiller prøverne til dig. Når svarprøverne kommer, vil vores hudlæge udskrive en recept til dig på isotretinoin, som giver adgang til 30 dages behandling.

Hver måned vil du komme i klinikken til kontrol hos vores hudlæge, hvor effekten af behandlingen vurderes. Der udskrives derefter en ny recept på isotretinoin, hvis det vurderes nødvendigt.